Okul Müdürümüz Aburrahman KAKIZ'ın Eğitim Öğretim Yılı Sonu Mesajı

Sevgili Çocuklar…

Uzun soluklu bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Pek çok bilgi ve beceri edindiniz, göstermiş olduğunuz gayret ve çalışmaların sonucu olan karnelerinizi alırken sizlerle aynı heyecanı paylaşıyorum. Unutmayınız ki aldığınız karneler başarılarınızın tam yansıması olmayabilir. Önemli olan eksikleri görüp yolunuza daha emin adımlarla ilerlemeniz ve çalışmaktan asla vazgeçmemenizdir. Okulda öğrendiklerinize tatilde yeni bilgi ve beceriler ekleyerek başarı yolunda daha hızlı ilerlemenizdir. İlgi alanlarınızı keşfedip, çeşitlendirerek yolunuza devam edin. Hepinizi yürekten kutluyor iyi tatiller diliyorum.

 

Saygıdeğer Velilerim…

Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımızdır. Onların iyi eğitim almaları ve en iyi şekilde yetişmesi hepimizin ortak hedefidir. Bu hedefe ulaşmada sizlerin destek ve katkısı yadsınamaz. Yaz tatilinde de çocuklarımıza olan desteklerimizi sürdürmeli onların istek ve tercihleri doğrultusunda öğrenmeyi sevdirecek eğlenceli ortamlar hazırlamalıyız. Çocuklarımızın tatilden kaynaklı öğrenme kayıplarını en aza indirmek için her türlü katkı ve desteği sunmalıyız.

 

2022-2023 Eğitim Öğretim yılını tamamladığımız bu günde sevgili öğrencilerimizi, değerli öğretmen arkadaşlarımızı ve saygıdeğer velilerimizi kutluyor, iyi tatiller diliyorum.

Emlak Konut İlkokulu bir okuldan daha fazlası.

 

                                                                             

                                                                                              16/06/2023

                                                                                       Abdurrahman KAKIZ

                                                                                             Okul Müdürü



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi